GAMER

GAMER

14 Nisan 2014 Pazartesi

DAYZ STANDALONE - 5.GÜN

5.GÜN

Gözümü açıyorum.Hala itfaiye binasının çatısındayım.Etraf sakin.En alt katta Barbar sırtını yasladığı kapının soğukluğunu hissediyor. Elleriyle yerden güç alıp doğruluyor. Uzun bir gece sonunda hala hayatta kalmanın sevinci ile kapıyı aralıyor.Günışığı gözlerini kamaştırıyor.Çamur tekrar Elektro'ya gelmiş ve aşağıda Barbar ile buluşuyor. Merdivenleri kullanarak aşağı iniyorum.Aklımdaki tek düşünce Cherno ve sonrasında Airstrip'e varabilmek.Kaybettiğim malzemeleri toparlayabilmek.

Alba bizden daha önce yol almış ve kayıplarımızı duyduktan sonra tekrar toparlanacağımız Airstrip'e varmış. Ben de hızlı adımlarla koşmaya başlıyorum.Hafif bir yağmur var ama ıslanmak umrumda değil. Barbar ve Çamur benden sadece 1-2 dakika geride ve onlar da toplanma noktasına koşuyor. Bu sırada Sezo başka bir şehirde doğuyor ve toplanma noktasına doğru hızlı adımlarla yol alıyor. Orc ,Elektro'daki uykusundan uyanıp Airstrip'e doğru yola koyuluyor. Herkesin aklında tek fikir : tekrar buluşabilmek.

Tüm ekip yavaş yavaş Airstrip'e varıyor.Etrafta malzeme arayışı başlıyor. Harıl harıl çalışıyoruz.Her çadıra,binaya,hangara,barakaya bakıyoruz ama hayır.Buraları resmen talan edilmiş.Elimize bulabildiğimiz kadar malzemeyi alıyoruz ancak yeterli değil. Elektro'da ikinci bir şok yaşama ihtimalimiz çok yüksek.Beklediğimiz toparlanmayı gerçekleştiremiyoruz ama çok ta güçsüz değiliz.Yaralarımızı sarıp tekrar Elektro'ya doğru yol alıyoruz.Çamur bu noktada çıkış yapıyor.

Yolda birkaç kasabaya uğrayıp yiyecek ve su arıyoruz.Sezo sürekli olarak acıkıyor.Öyle ki her dakika başı yemek yemesi gerekiyor.Hasta olma ihtimali aklımıza bile gelmiyor.Koşar adım Elektroya gidiyoruz.Her zamanki gibi kısa bir brifing planlıyoruz ancak o da nesi..Sezo bayılıyor. Koşarak başında toplanıyoruz.Elimizdeki tüm tıbbi malzemeleri kullanıyoruz.Açlıktan bayıldığı için elimizdeki yemekleri zorla ağzına tıkıştırıyoruz.Baygın birine nasıl yemek yedirdiğimizi sormayın.Elimizden geleni yapıyoruz.Yanımızda bir defib olsa belki işler değişecek.Ancak çok geçmeden Sezo gözlerini kapatıyor ve ölüyor. Sezo'nun üstünü aradığımızda tam bir üçüncü sayfa haberi ile karşı karşıya kaldığımızı anlıyoruz. üzerinde bir gram yemek veya bir cl su bile yok.Bir survivor bunu nasıl yapar aklımız almıyor.Onu da bıraktık taşıdığı silahın mermisi bile yok.Operasyon baştan failed olmuş haberimiz bile yok. Bütün bu acemilik bir nebze kabul edilebilir. Bizde de suç olduğu muhakkak ancak bunun kritğini yapmak için çok geç.Sezo is dead!

4 kişi kalıyoruz ve Elektro için olası bir operasyona sayımızın yetmeyeceği aşikar. Herkes yavaş yavaş çıkış yapıyor.Bir gün sonra herkes uykudayken yerinden kalkan Barbar oyunu açtığı anda zombi saldırısıyla Sezo'nın yanına cansız bedenini uzatıveriyor. RIP Barbar...

Gelecek bölüm - TECRÜBE

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder